Modele masini renault clio

Modele masini renault clio

Renaul Clio. UNIC proprietar, an fabricație 2002, Stare excelentă, bine întreținută, păstrată in Garaj, 93,000 km., 97 CP,, cauciucuri de iarna și de vară cu jenți originale, verificare Tehnică și RCA valabile PANA în Ian. 2020 Renault Clio 4, fabricata in 15/03/2016, Break, Euro 6, diesel, nivel Business d… Noul Renault Clio 2011 este cunoscut şi Sub denumirea internă Typ R. Clio nu este chiar aşa MIC ca Alte maşini DIN aceeaşi clasă: o lungime de 4,233 milimetri, o lăţime de 1 768 milimetri şi o înălţime de 1,496 milimetri FAC ca dimensiessin modelului să fie un pic mai mare de Cât cele mai mici maşini ALE Concurenţei. Pentru a compensa asta, Clio este disponibil în nenumărate Linii de echipare. De la echiparea de bază, botezată authentique de Renault, pana la CEA mai preţioasă, Renault Clio exception, Sitiera în total 14 versiuni diferite ALE autoturismului. Toate aceste variante diferite nu au făcut ca producătorul francez să piardă securitatea DIN: ca şi précédesorii lui, Renault Clio Typ R a primit cel mai bun Rating la crash-testul de la NCAP. Pentru o maşină Mică, le modelului Clio 2011 este destul de Mare. Motoarele de la 1, 2 la 2,0 litri PE benzina production pana la 148 kW, iar motorul diesel de 1,5 litri Produce 78 kW, ca şi majoritatea maşinilor MICI. Vitezele maxime variază destul de tare.

În timp ce cel mai mic Renault Clio atinge Maxim 159 km/h, benzinarul de 2,0 litri atinge 224 km/h – un Adevărat record pentru o maşină Mică. Consumul de aproximativ 5, 8 litri/100km al benzinarului Renault Clio Este, DIN păcate, un pic Mare, comparée cu restul maşinilor DIN clasa Mică. Varianta diesel, cu un Consum de 4, 2 Litri/100km, este mai economică pentru navetă. Te afli aici deoarece te-ai Decis că e momentul să Cine cumperi o mașină, fie EA o mașină Nouă sau un autoturism d`occasion. Ai început foarte bine! PE site-ul Lajumate.ro găsești zeci de MII de anunțuri cu vânzări de mașini, așadar-cu puțină răbdare-VEI fi extrem de bine INFORMAT (ă) Referitor la CEA mai Bună opțiune pentru tine, în Comisiei pe care encontre l-ai Propus pentru viitoarul tău autoturisme. Acordă-ți timp să răsfoiești printre modelele de mașini de vânzare DIN momentul de față, în întreaga țară. Modelul potrivit pentru tine așteaptă să dai peste El, în toată descrierea, în oricare DIN anunțurile auto de PE Lajumate.ro. Ai la îndemână filtrele și opțiunile de pe site cu ajutorul cărora să te concentrezi doar pe autoturismele Care îndeplinesc speciațiile pe care tu le cauți la o mașină. Posibilitatea de triere a tuturor autovehiculelor plus faptul că toate anunțurile de pe site sunt atent selecționate și verificate de către moderatori vor Duce la ACEA LISTĂ de anunțuri auto de PE Lajumate.ro care va incluent doar ACELE MODELE Care respecă specificațiile conte. Răsfoiești PE îndelete printre toate anunțurile cu mașini, pentru că e Absolut gratuit, apoi-după ce te-ai Decis ce mașină encontre se potrivește-va fi foarte simplu să contactezi vânzătorii: printr-un singur click ai acces la numărul Lor de telefon, sau la fel de simplu le potï trimite un mesaj, în intériul aplicației. Folosește aplicația Lajumate.ro și VEI afla instant Când primești răspuns la mesajul tău! Renault Clio este Unul din cele mai bine vândute MODELE ALE producătorului auto francez Renault.

Concurenţa lui directă este formată DIN VW Polo şi Fiat Panda. Astăzi, fiind produs deja de Două decenii, Renault Clio este vândut în toată Lumea. La început, în 1990, Renault Clio Era disponibil doar ca hayon în 3 uşi. Şase Ani mai târziu, Renault ISI extinde Gama cu modelul în 5 uşi. Puterea vehicului ieftin Era destul de limitată, motorul producând între 40 kW şi 108 kW. Cu o greutate de doar 980 kg şi în ciuda dotărilor nu foarte luxoase, Renault Clio a putut să ISI FACA mulţi prieteni, lucru datorat preţului foarte MIC.